Stamgästprogram – Hotel Hellsten – sv
#StaySafe at Hellsten: COVID-19 information | Luntmakargatan 68, Stockholm | hotel@hellsten.se | tel: +46 (0) 86618600

SV

Our hotels

STAMGÄSTPROGRAM

Missa inte att anmäla dig till vårt stamgästprogram vid din nästa vistelse och ta del av förmåner som gratisnätter och voucher att använda för mat och dryck i Hellsten Earth Bar.

Med Hellsten Loyalty Card har du möjligheten att tjäna in en gratis övernattning. Allt du behöver göra är att samla tio stämplar – du får en stämpel för varje betald hotellnatt. När stämpelkortet är fyllt kan du byta ut det mot en frinatt. Frinatt får utnyttjas i mån av plats helger och lågsäsonger.

Kortet gäller endast på Hotel Hellsten, Rex Hotel, Hotel Hellstens Malmgård och Hellstens Glashus i Stockholm. Kortet gäller inte för Rex Petit.

En natts logi ger en stämpel. Kortet stämplas och signeras vid utcheckning. Stämpel erhålles endast om bokningen är gjord direkt hos hotellet via telefon, e-post eller vår egen hemsida. Stämpel kan inte erhållas i efterhand.

Ett stamgästkort som stämplats tio gånger berättigar till en fri natts logi i ett Standard Double room på Hotel Hellsten, Rex Hotel eller Hotel Hellstens Malmgård. Tiden från erhållande av den första stämpeln och den sista får inte överstiga två år.

Stamgästkortet berättigar även till fri uppgradering i mån av plats.

Vid varje vistelse får du som stamgästkund en voucher à 50 kr per dag att utnyttja i Hellstens Earth Bar för mat och dryck i kombination.

Kort är giltigt ett år från sista stämpeln.

Kortet är personligt och gäller endast för kortinnehavarens logi.

Förlorat kort ersätts inte.

Eventuella skatter som åläggs gästen i samband med erbjudanden från Hotel Hellsten, Rex Hotel och Hotel Hellstens Malmgård betalas av gästen.

Meddela att du är stamgäst vid bokningstillfället.

Ladda ner ansökningsblankett här

Earth bar

  HELLSTEN EARTH BAR Välkommen till Hellsten Earth Bar, en naturlig samlingspunkt. En lite undangömd bar med personlig service och ombonad stämning. Ägaren arbetade under…

Läs mer

Shopping i världsklass

Shopping i världsklass Bara 10 minuters promenad bort finner du några av stans största shoppingcentrum; Åhlens city, Nordiska Kompaniet och Gallerian. För dig som uppskattar…

Läs mer

SEVÄRDHETER I STOCKHOLM

SE OCH GÖRA Vi kommer inte att skriva en hel Stockholmsguide, helt enkelt för att du redan kan hitta många. Istället kommer vi att ge…

Läs mer