AFRICAN JAZZ – Hotel Hellsten – sv
#StaySafe at Hellsten: COVID-19 information | Luntmakargatan 68, Stockholm | hotel@hellsten.se | tel: +46 (0) 86618600

SV

Our hotels

Jazz på Hotel Hellsten

AFRICAN JAZZ

Med hänsyn till de nya allmänna råden rörande corona, har vi ett uppehåll i African Jazz Club. Mycket tråkigt tycker vi! Men vi får alla hjälpas åt att minska smittspridningen och så kan vi förhoppningsvis komma igång igen efter nyår. Håll utkik här och på vår Facebooksida.

Två lördagar i månaden gästas Hellsten Earth Bar av African Jazz Club, en musikalisk mötesplats för kända och okända musiker från världens alla hörn. Rytmer från musikstilar som afrobeat, afrofunk och sydafrikansk jazz bjuder ofta upp till spontan dans i den intima baren. Klubben har blivit ett populärt och uppskattat tillskott till scenen för världsmusik i Stockholm.

Vuxen: 60 SEK/set
Pensionär/Student: 40 SEK/set
Hotellgäster: Gratis

HÖSTEN 2020

19 september – Funny Thing Mankind
3 oktober – Mpho Ludidi
17 oktober – Gil Felix
31 oktober – The Mission
14 november – Stora Saker INSTÄLLT
28 november – Li Storm, Drt-Blues INSTÄLLT
12 december – ManLuckerz & Zim-Traditional Unity
INSTÄLLT
26 december – Nahna
INSTÄLLT

Earth bar

  HELLSTEN EARTH BAR Välkommen till Hellsten Earth Bar, en naturlig samlingspunkt. En lite undangömd bar med personlig service och ombonad stämning. Ägaren arbetade under…

Läs mer

JAZZ PÅ HELLSTEN

JAZZ PÅ HELLSTEN Äntligen har vi öppnat upp Hellstens Jazzscen efter ett långt uppehåll! Håll dig uppdaterad på vår Facebooksida. Varje torsdag kl. 20.00 får…

Läs mer

Äta och dricka

FIKA OCH LUNCH Den svenska fikakulturen är något speciellt. Vanligast förknippat med den svenska ”fikan” är kanelbullen. Området runt hotellet är rikt på mysiga fikaställen….

Läs mer