Boka rum

Barpersonal till Hellsten Earth Bar och The Patio

Letar du sommarjobb? Vi söker en mat -och dryckesintresserad person som vill jobba i Hellsten Earth Bar och The Patio under sommaren. Intresserad? maila då maria@hellsten.se.

 

Kock sökes till Kvikkjokk Fjällstation, sommarsäsongen 2017

Kvikkjokk ligger längst in i den Lappländska fjällvärlden - vid vägs ände. Den som söker vildmarken, och naturens absoluta skönhet, måste besöka Kvikkjokk. Kungsleden går genom byn. I anslutning till Kvikkjokk ligger de två stora nationalparkerna Padjelanta och Sarek. Våra gäster söker naturupplevelser och de flesta ger sig ut på längre eller kortare vandringar. Kvikkjokk Fjällstationen är en anläggning med anor. Det finns 60 bäddar. Vi har många matgäster som besöker oss som inte bor inte på anläggningen. Förutom restaurangen har vi även café, barservering och en mindre butik. Kvikkjokk är en liten by och det är 12 mil till Jokkmokk som är närmaste samhälle. Att jobba på fjällstation innebär att personalen arbetar, bor och lever tillsammans under några månader.


Arbetsuppgifter:

Vi söker en kock som ska sköta vårt kök och i samråd med platschefen lägga menyer och göra beställningar. Vi serverar lunch, eftermiddagsmeny och middag. Middagen har en á la carte meny och under högsäsongen erbjuder vi även kvällens trerättersmeny. Vi arbetar mycket med viltkött och fjällfisk.
Vi är också intresserade av om ni är två personer som tillsammans vill sköta köket!

Arbetsperiod 12 juni - 17 september 2017


Om dig:


Du är en noggrann och engagerad person med stor servicevilja som är van att ta stort ansvar. Du är lyhörd och flexibel. Du har ett genuint intresse för kvalitet och service med "det lilla extra". Att du är stresstålig, flexibel och har en positiv attityd ser vi som en självklarhet. Du jobbar bra både självständigt och i lag. Vårt kök är uppskattat bland våra gäster och är av stor betydelse för anläggningen. Som kock ser vi gärna att du har bra erfarenheter från arbete i restaurangkök.


Utbildning:

Meriterande: Gymnasial utbildning
Arbetslivserfarenhet: Kock, à la carte, 1-2 års erfarenhet

Kontakta oss gärna för mer information. Ansökan skickas med e-post till helena@kvikkjokkfjallstation.se

Kontaktperson: Helena Adolfsson, mobil +46 (0)73 073 74 63, helena@kvikkjokkfjallstation.seLuntmakargatan 68, Stockholm, hotel@hellsten.se, tel: +4686618600  fax: +4686618601