Boka rum


Letar du efter ett roligt extra- och sommarjobb? Vi söker receptionister!


Hotel Hellsten och Rex Hotel är centralt belägna boutiquehotell i Vasastan, Stockholm. Hotellen består av 78 respektive 55 hotellrum och 4 konferenslokaler. Hotellen har funnits sedan år 2005 och är hjärtat i hotellgruppen Hellsten Hotels.

Hotel Hellstens Malmgård är vårt senaste tillskott som ligger på Södermalm. En gammal Malmgård från 1700-talet med 49 rum och 3 konferenslokaler i Gustaviansk stil.

Läs gärna mer om hotellgruppen och de enskilda hotellen på www.hellsten.se.


Nu söker vi serviceinriktade receptionister till våra receptioner på Hotel Hellsten och Rex Hotel i Stockholm, Vasastan samt Hotel Hellstens Malmgård på Södermalm. Dagpass men även nattpass kan förekomma. Vi söker dig som vill ha ett roligt extra jobb med blandade pass både vardagar och helger. Tillträde omgående med möjlighet till sommarvikariat.

Vi är ett tight gäng som arbetar bra ihop, du blir en av dem.
Du älskar att ge service! Är en noggrann och engagerad person som är van att ta stort ansvar. Du är lyhörd och flexibel och tycker om gästkontakt både per telefon och direkt. Du har ett genuint intresse för service med ”det lilla extra” och kvalitet. Att du är stresstålig, flexibel, glad och har en positiv attityd ser vi som en självklarhet. Du jobbar bra både självständigt och i team. Har du kunskaper i hotellsystemet Opera och hotellerfarenhet ser vi det som meriterande, men det är inget måste.

Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.
Tidigare erfarenhet av receptionsarbete är plus.Lön
Enligt överenskommelse.
Tillträde
Omgående

Välkommen att skicka din ansökan för Receptionist till Filip Hörnell. Se kontaktuppgifter nedan.


Filip Hörnell

Receptionschef

08-661 86 00

filip@hellsten.se

 


Ansökan behandlas konfidentiellt.

Luntmakargatan 68, Stockholm, hotel@hellsten.se, tel: +4686618600  fax: +4686618601