Boka rum

 

Receptionist

 

Nu söker vi serviceinriktade receptionister för en heltidstjänst till Hotel Hellstens Malmgård på Södermalm.

Hotel Hellstens Malmgård ligger på mysiga Södermalm i en vacker byggnad från 1700-talet. Vi har totalt 49 rum med 3 mindre konferenssalar. Det är en mycket omtyckt byggnad som snabbt fått rykte om sig som en oas mitt i stan.

Arbetet som hotellreceptionist består av sedvanliga arbetsuppgifter i en hotellreception såsom in- och utcheckning, hantering av telefonväxel och kassa, bokningar och allmän gästservice. Det är även en tjänst som innebär mer ansvar genom att vara en avlastning för hotellchefen samt ansvarig på plats när hotellchef inte finns tillgänglig.


Vi är ett tight gäng som arbetar bra ihop, du blir en av dem. Du älskar att ge service! Är en noggrann och engagerad person som är van att ta stort ansvar.

Du är lyhörd och flexibel och tycker om gästkontakt, har ett genuint intresse för service med det lilla extra och kvalitet. Att du är stresstålig, flexibel och har en positiv attityd ser vi som en självklarhet. Du jobbar bra både självständigt och i team. Har du kunskaper i hotellsystemet Opera och hotellerfarenhet ser vi det som meriterande, men det är inget krav. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade.


Lön
Enligt överenskommelse.
Tillträde
Omgående

 

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta
vår Hotel Manager Emma Lindberg Borg på tel. 08-465 058 00 alt. emma@hellsten.se.
Ansökan behandlas konfidentiellt.

 Luntmakargatan 68, Stockholm, hotel@hellsten.se, tel: +4686618600  fax: +4686618601