Våra rum – Hotel Hellsten – sv
#StaySafe at Hellsten: COVID-19 information | Luntmakargatan 68, Stockholm | hotel@hellsten.se | tel: +46 (0) 86618600

SV

Our hotels

Våra rum

Varje rum ska ge dig en egen känsla och vara ditt hem under din vistelse i Stockholm.

Grundarens avsikt är att varje gäst som besöker hotellet ska överraskas och inspireras av hotellets atmosfär och inredning.

Hotel Hellsten är beläget i ett hus från 1898 och vi har bevarat ursprungliga, vackra och välbevarade detaljer från den tiden såsom kakelugnar, stuckaturer, snickerier och spegeldörrar. Dessa har integrerats i inredningen som ramas in av starka färger. Rummen är inredda med möbler och antikviteter från Europa, Asien och Afrika kombinerade med moderna inslag. Sju av hotellrummen har balkonger.

Hotel Hellsten har 78 rum med olika stil, färg och inredning. Alla rum har nödvändiga stödfunktioner för ett rationellt och avslappnat boende med telefon, TV och fritt bredband. Telefon finns även på toaletten.

En av de viktigaste delarna av en hotellvistelse är att sova gott. Därför har vi designat vår egen säng med en speciellt utformad resårmadrass för god komfort. Dess kärna är hård men ytan är mjuk och formar sig efter kroppen – den idealiska kombinationen för att uppnå en god och livgivande sömn.

Badrummen är klädda med grå Karystos skiffersten, en sten som direktimporterats från ett stenbrott på ön Evia i Grekland. I alla badrum finns golvvärme, handdukstork, hårtork och telefon. Badrummen har genomgående dusch, och några rum har också badkar.