Våra rum – Hotel Hellsten – sv
#StaySafe at Hellsten: COVID-19 information | Luntmakargatan 68, Stockholm | hotel@hellsten.se | tel: +46 (0) 86618600

SV

Our hotels

Våra rum

Varje rum ska ge dig en egen känsla och vara ditt hem under din vistelse i Stockholm.

Grundarens avsikt är att varje gäst som besöker hotellet ska överraskas och inspireras av hotellets atmosfär och inredning.

Hotel Hellsten är beläget i ett hus från 1898 och vi har bevarat ursprungliga, vackra och välbevarade detaljer från den tiden såsom kakelugnar, stuckaturer, snickerier och spegeldörrar. Dessa har integrerats i inredningen som ramas in av starka färger. Rummen är inredda med möbler och antikviteter från Europa, Asien och Afrika kombinerade med moderna inslag. Sju av hotellrummen har balkonger.

Hotel Hellsten har 78 rum med olika stil, färg och inredning. Alla rum har nödvändiga stödfunktioner för ett rationellt och avslappnat boende med telefon, TV och fritt bredband. Telefon finns även på toaletten.

En av de viktigaste delarna av en hotellvistelse är att sova gott. Därför har vi designat vår egen säng med en speciellt utformad resårmadrass för god komfort. Dess kärna är hård men ytan är mjuk och formar sig efter kroppen – den idealiska kombinationen för att uppnå en god och livgivande sömn.

Badrummen är klädda med grå Karystos skiffersten, en sten som direktimporterats från ett stenbrott på ön Evia i Grekland. I alla badrum finns golvvärme, handdukstork, hårtork och telefon. Badrummen har genomgående dusch, och några rum har också badkar.

Small Single

Ingår
Ingår
Ja
Room Service
Ett litet enkelrum som passar dig som letar efter ett billigare alternativ mitt i stan. Sängen är 110 cm bred för att höja sovkomforten så...
Check Details
Start From1,390.00 SEK / Night

Standard Single

Ingår
Ingår
Ja
Room Service
Denna rumskategori passar perfekt för dig som reser ensam. Alltid smakfullt inredda med varma färger.
Check Details
Start From1,490.00 SEK / Night

Small Double

Ingår
Ingår
Ja
Room Service
Ett alternativ för dig som reser ensam och vill ha lite mer plats. Önskar ni ett billigare alternativ till dubbelrum är detta lösningen. Sängen är...
Check Details
Start From1,690.00 SEK / Night

Standard Double

Ingår
Ingår
Ja
Room Service
Våra standard dubbelrum är precis lagom för två personer. Här finns olika valmöjligheter: twinrum med separata sängar eller kingsize med en stor säng.
Check Details
Start From1,890.00 SEK / Night

Double Superior

Ingår
Ingår
Ja
Room Service
Våra double superior-rum passar dig som vill sätta lite guldkant på tillvaron. Med detta alternativ får du ett annorlunda rum med en häftigare design. Några...
Check Details
Start From2,090.00 SEK / Night

Junior Suite

Ingår
Ingår
Ja
Room Service
Våra juniorsviter är speciella rum med starka färger och häftig design. Näst intill alla sviter har en kingsize säng med mäktiga sängramar och sänghimmel. Anrika...
Check Details
Start From2,290.00 SEK / Night