AFRICAN JAZZ – Hotel Hellsten – sv
#StaySafe at Hellsten: COVID-19 information | Luntmakargatan 68, Stockholm | hotel@hellsten.se | tel: +46 (0) 86618600

SV

Our hotels

Jazz på Hotel Hellsten

AFRICAN JAZZ

Nu kör vi äntligen igång African Jazz Club igen med finfina artister efter en oväntad och långtråkig coronapaus! Givetvis ser vi till att hålla avtånd, tvätta händerna och stanna hemma om vi har symtom. Läs mer om våra åtgärder under länken högst upp. Mycket varmt välkomna tillbaka!!

Två lördagar i månaden gästas Hellsten Earth Bar av African Jazz Club, en musikalisk mötesplats för kända och okända musiker från världens alla hörn. Rytmer från musikstilar som afrobeat, afrofunk och sydafrikansk jazz bjuder ofta upp till spontan dans i den intima baren. Klubben har blivit ett populärt och uppskattat tillskott till scenen för världsmusik i Stockholm.

Vuxen: 60 SEK/set
Pensionär/Student: 40 SEK/set
Hotellgäster: Gratis

HÖSTEN 2020

19 september – Funny Thing Mankind
3 oktober – Mpho Ludidi
17 oktober – Gil Felix
31 oktober – The Mission
14 november – Stora Saker
28 november – Li Storm, Drt-Blues
12 december – ManLuckerz & Zim-Traditional Unity
26 december – Nahna 

Earth bar

HELLSTEN EARTH BAR Välkommen till Hellsten Earth Bar, en naturlig samlingspunkt. En lite undangömd bar med personlig service och ombonad stämning. Ägaren arbetade under många…

Continue Reading

JAZZ PÅ HELLSTEN

JAZZ PÅ HELLSTEN Vi har nu äntligen besinningslöst dragit igång jazzsäsongen med en sjukt stark uppställning efter en oväntad och långtråkig coronapaus. Givetvis ser vi till att…

Continue Reading

Äta och dricka

FIKA OCH LUNCH Den svenska fikakulturen är något speciellt. Vanligast förknippat med den svenska ”fikan” är kanelbullen. Området runt hotellet är rikt på mysiga fikaställen….

Continue Reading