AFRICAN JAZZ – Hotel Hellsten – sv
Luntmakargatan 68, Stockholm | hotel@hellsten.se | tel: +46 (0) 86618600

SV

Our hotels

Jazz på Hotel Hellsten

AFRICAN JAZZ

Vi pausar African Jazz för att bidra till att minska spridningen av coronaviruset. Vi hoppas vara tillbaka med buller och bång i maj. Håll utkik på denna sida!

Två lördagar i månaden gästas Hellsten Earth Bar av African Jazz Club, en musikalisk mötesplats för kända och okända musiker från världens alla hörn. Rytmer från musikstilar som afrobeat, afrofunk och sydafrikansk jazz bjuder ofta upp till spontan dans i den intima baren. Klubben har blivit ett populärt och uppskattat tillskott till scenen för världsmusik i Stockholm.

Vuxen: 60 SEK/set
Pensionär/Student: 40 SEK/set
Hotellgäster: Gratis

Mars
21 – Music Is The Weapon INSTÄLLT

April
4 – Alain Samba INSTÄLLT
18 – JT Awareness INSTÄLLT

Maj
2 – Constelacao Estrela INSTÄLLT
16 – Themba Ncube & Friends
30- Manluckerz & the Zim-Traditional Unity

Juni
13-Funny Thing – Mankid

Earth bar

HELLSTEN EARTH BAR Välkommen till Hellsten Earth Bar, en naturlig samlingspunkt. En lite undangömd bar med personlig service och ombonad stämning. Ägaren arbetade under många…

Läs mer

JAZZ PÅ HELLSTEN

JAZZ PÅ HELLSTEN Under april har vi pausat Jazz på Hellsten för att bidra till att minska spridningen av coronaviruset. Vi hoppas vara tillbaka med…

Läs mer

Äta och dricka

FIKA OCH LUNCH Den svenska fikakulturen är något speciellt. Vanligast förknippat med den svenska ”fikan” är kanelbullen. Området runt hotellet är rikt på mysiga fikaställen….

Läs mer